Behalve een talent van het jaar en een sporter van het jaar is er ook een vereniging van het jaar. Voor de laatste zijn de nominaties nu bekend. Drie clubs werden uitverkoren: Voetbalvereniging Amstelveen Heemraad, Korfbal Vereniging Amstelveen KVA en Taekwondoschool Chung Do Kwan.

Tijdens dat in het Hermann Wesselink College te houden gala worden ook alle kampioenen gehuldigd die Amstelveen rijk is.

Voorbereiding

Volgens AmstelveenSport zijn de voorbereidingen voor het gala in volle gang. “Eerder maakten we al de genomineerden voor Sporter en Talent van het Jaar bekend. De jury voor de categorie Vereniging van het Jaar had de zware taak om uit alle inzendingen drie verenigingen te nomineren. Het sportaanbod in Amstelveen is enorm dankzij veel mooie verenigingen, die eigenlijk stuk voor stuk deze prijs verdienen.”

Samenwerking

De jury maakte een keus op basis van de volgende criteria: hoe is de samenwerking met andere verenigingen, organisaties, school of buurt/wijk; hoe worden van kwetsbaren betrokken bij de vereniging; wat wordt er gedaan op het gebied van topsport en talentontwikkeling.

Tijdens het Amstelveen Sportgala op vrijdag 10 februari 2022 wordt bekend gemaakt wie van de drie zich ‘Vereniging van het Jaar 2022 van de gemeente Amstelveen’ mag noemen. Het wordt dus een overvol programma op het gala, waar ook de Peter Post Oeuvreprijs wordt uitgereikt en coaches en vrijwilligers van sportverenigingen in het zonnetje gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.