Op zondag 11 december (12.00 uur) presenteren zich een groep culinaire auteurs bij boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Joris en Wouter Bijdendijk, Jigal Krant en Mari Maris worden zij geïnterviewd door Bas Erkens van Foodies Magazine.  

Aansluitend is er ruimte voor het stellen van vragen en signeren.

Chefkok

Joris Bijdendijk ontfermt zich als executive chef over restaurants RIJKS, Wils en Wils Bakery en is columnist bij Het Parool. In 2021 verscheen zijn tweede kookboek Bij Bijdendijk thuis.  Wouter Bijdendijk is antropoloog en specialiseerde zich in etnobotanie en farmacognosie. Twintig jaar lang reisde hij de wereld over, optredend als magïer Ramana, terwijl hij zich in zijn vrije tijd bekwaamde in de kruidengeneeskunde uit alle windstreken.

TV-kok

Jigal Krant is culinair journalist, televisiekok en radiomaker. Zijn debuut TLV – recepten en verhalen uit Tel Aviv werd gekroond tot Het Gouden Kookboek. Als kok van het televisieprogramma Koffietijd heeft hij het grote publiek kennis laten maken met de tongstrelende keuken van Tel Aviv. In 2021 verscheen TLV Vegan.

Groenten

Mari Maris werkt haar leven lang als chef. Ze is ook groenteboerin en maker van zes succesvolle kookboeken. De pers kroonde haar tot Groentekoningin van Nederland. Mari wordt ook wel de Ottolenghi zonder de lange ingrediëntenlijsten genoemd. Haar laatste kookboek Groenten verscheen begin dit jaar. Reserveren kan via info@venstra.nl maar is niet verplicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.