Van vrijdag 16 t/m zondag 18 december organiseert het Cobra Museum voor Moderne Kunst diverse activiteiten voor bezoekers en belangstellenden, geïnspireerd op de tentoonstelling ‘Kosmogonie. Zinsou, een Afrikaanse kunstcollectie’.

Niet alleen vrijdag 16 december kan men ’s avonds (van 19.30 tot 22.00 uur) in het museum terecht, aar er is ook samenwerking met poppodium P60, dat voor een bijzonder muzikaal optreden zirgt. “In het kader van de tentoonstelling Kosmogonie, waarin je kennis kunt maken met hedendaagse kunst uit verschillende Afrikaanse landen, organiseren we gezamenlijk een editie van Vivid Sessions”, zegt het Cobra Museum.

Workshop Corneille

Geïnspireerd door de creativiteit van Corneille en aansluitend bij onze tentoonstelling Corneille 100 organiseert het Cobra Museum een workshop kerstballen maken. Met allerhande kleurrijke materialen nodigt het museum burgers uit hun eigen creativiteit te laten zien op 17 december van 14.00-16.30 uur.

Voorlezen

Op zondag 18 december organiseert het Cobra Museum in samenwerking met de Bibliotheek Amstelland in de middag voorleesmomenten voor kinderen uit het boek ‘Kinderen van het Drijfzand’ van de Nigeriaans-Duitse Efua Traoré. Dat boek is volgens het museum een meeslepend verhaal vol kleuren, geuren, verhalen en legendes uit Nigeria.

Instaprondleidingen

Van vrijdag 16 t/m zondag 18 december zijn er om 14.00 en 15.00 uur gratis instaprondleidingen voor volwassenen, gegeven door een museumdocent. Die duren steeds een half uur, waarin men wordt meegenomen in de verhalen achter de kunstwerken van de tentoonstelling Kosmogonie.

Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op www.cobra-museum.nl of via 020-5475050.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.