Het team van AmstelveenSport is sinds 1 november versterkt met Sven Vismans (foto), iemand met een Amstelveense achtergrond. Hij is Projectleider Sportstimulering en richt zich op het neerzetten en uitbreiden van de evenementen van het bedrijf.

Vismans ging onder meer naar het Amstelveen College en was lid van Martinus. Na een spectaculaire volleybalcarrière is hij nu weer terug in de stad.

Gala

Het eerste evenement waarmee hij zich bezighoudt is het Amstelveens Spotgala, dat – na afwezigheid van twee jaar – weer traditiegetrouw aan het begin van het nieuwe jaar plaatsvindt. Daarna gaat hij onder andere aan de slag met bestaande en bekende evenementen als de Zwem4daagse, de Nationale Sportweek, nieuwe concepten als Amstelveen Beach Event op het Stadshart en De Poeldag, de watersportdag op De Poel. “AmstelveenSport wil sport en bewegen nog beter op de kaart zetten in Amstelveen door het hele jaar door evenementen te organiseren”, zegt directeur Heleen van Ketwich Verschuur. Volgens haar os Vismans ‘de ideale persoon’ om aan die ambitie vorm te geven.

Beachvolleybal

Vismans is geen onbekende in de evenementen organisatie. Jarenlang werkte hij daaraan voor The Beach in Aalsmeer. En bij Martinus begon hij met volleyballen, waarmee hij uiteindelijk NL Kampioen Beachvolleybal werd, Hij nam ook deel aan het WK en EK Beachvolleybal in Nederland. “Met mijn topsport achtergrond, Amstelveense roots en evenementen organisatie skills kan ik een toegevoegde waarde leveren aan het team van AmstelveenSport”, vindt hij zelf. “Alle ingrediënten zijn aanwezig om samen heel veel mooie evenementen neer te zetten.”

Halloween

Het sportbedrijf meldt ook dat vrijdagavond (4 november) Halloween Disco in het golfslagbad van zwembad De Meerkamp ruim vierhonderd kinderen trok. ‘Een DJ zorgde voor muziek en met gekleurde lampen en speciale lichteffecten was het feest compleet. De kinderen dansten erop los in het water en zongen luidkeels me met de nieuwste nummers.’ Er staan overigens dit jaar nog drie disco zwemavonden gepland op de vrijdagavond: 18 november is er familie discozwemmen, op vrijdag 2 december is er discozwemmen voor kinderen tot 12 jaar en op 23 december een X-mas voor alle kinderen in diezelfde leeftijd. Kaartjes online te koop via www.meerkamp.nl. De voorverkoop is inmiddels gestart.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.