Kinderen van 4 tot 12 jaar krijgen hun eigen Repair Café. Op woensdag 26 oktober kunnen zij naar het Kinder Repair Café in de bibliotheek aan het Stadsplein.

Van 15.30 tot 17.00 kunnen kinderen, onder begeleiding, hun eigen kapotte speelgoed repareren.

Vaardigheden

De gedachte daarachter is dat zij zo handige skills leren en een gezellige middag beleven. Bij het repareren van speelgoed leren kinderen oplossingsgericht en creatief denken. Daarnaast is repareren natuurlijk veel duurzamer dan weggooien, zegt de bieb. “Het belooft een gezellige middag te worden, waar kinderen nieuwe vaardigheden ontwikkelen en leren duurzaam om te gaan met hun speelgoed”, zegt de bieb.

De kinderen hoeven geen gereedschap me te nemen en er wordt gelet op de veiligheid van kind en vrijwilliger. Deze activiteit is gratis, wel graag aanmelden via: https://amstelland.op-shop.nl/480/kinder-repair-caf-4-12-jaar Meer informatie vind je op de website: www.debibliotheekamstelland.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.