Simone Kleinsma en De onwaarschijnlijke elf’, met o.a. Marcel van Roosmalen en Michel Doodeman staan respectievelijk zaterdag 29 en de vrijdag ervoor in de Schiuwburg Amstelveen. Kleinste in haar personalityshow ‘Verder’ en in ‘De onwaarschijnlijke elf’ wordt een voorbeschouwing gegeven op de wereldkampioenschappen in Qatar, waar het Nederlands elftal aan meedoet.


Muzikanten, schrijvers en journalisten werken er aan me op vrijdag 28 oktober, zoals columnist Marcel van Roosmalen, Frank Heinen, Roelof de Vries en Michel Doodeman in de basis.

Gortdroge analyses

Samen gaan zij op zoek naar elf spelers die nooit op een WK hebben gespeeld. Wij komen namen tegen als Jari Litmanen, Eric Cantona of Alfredo di Stefano. Met muziek, video, verhalen, sportieve gasten en een quiz wordt zo het onwaarschijnlijke elftal samengesteld. Verder geven de auteurs, muzikanten en journalisten een sappig, verrassend, misschien zelfs onwaarschijnlijk alternatief voor de ellenlange en gortdroge analyses.

Simone Kleinsma
In de personalityshow ‘Verder’ vertelt Simone Kleinsma op zaterdag 29 oktober haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is alleen verder te gaan. Om een nieuw begin te maken zal men eerst moeten opruimen, durven weggooien, zodat er iets overblijft wat het begin kan zijn van iets nieuws. Simone Kleinsma neemt haar publiek me in haar verhaal, waarbij uiteraard muziek een grote rol speelt.

Theateragenda
Bekijk de complete theateragenda op www.schoubwurgamstelveen.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.