Ook het Amstelveens Poppentheater pakt uit in de herfstvakantie. Op zondag 16 en maandag 17 oktober om 14.30 uur wordt de voorstelling Worteltjes van Oranje – voor iedereen die ouder is dan vier jaar – gegeven door Janna de Lathouder. Dinsdag 17 oktober om 14:30 speelt Brisk de voorstelling voor dezelfde doelgroep ‘Hoedje!’.

Het verhaal over de Worsteltjes van Oranje gaat over prins Willem, die goed voor zijn volk zorgt en alle vragen beantwoordt van de mensen en kinderen in de stad.

Filip

Maar dan komt neef Filip en die gaat zomaar op Willems troon zitten. Filip geeft nooit antwoord en hij verzint nieuwe, stomme regels. Willem wordt hiel stil. Het volk wil hem vast niet meer, denkt hij. Gelukkig bedenkt het prinselijk konijn een echt oranje worteltjesplan. Daardoor zal Willem zijn moed zeker weer terugvinden. Een meespeelvoorstelling over wortels, knuffels en… opkomen voor jezelf en anderen. Na afloop mogen de kinderen zelf nog een wortelvriendje maken.

Hoedje

De voorstelling ‘Hoedje!’ wordt dus gespeeld op dinsdagmiddag 17 oktober. Een luchtige nieuwe voorstelling vol humor met muziek van Juan Felipe Waller, Walther Stuhlmacher, Maurice Ravel en Henry Mancini. Als een rood hoedje op een dag wordt meegesleurd door een storm, is dat het begin van een avontuurlijke tocht over de aardbol, waarbij de wind een grote rol speelt en vier blokfluitisten er op heel bijzondere instrumenten stevig op los blazen. BRISK en Kiki Heessels nemen hun publiek me op een reis waar het nog lang aan terug zal denken. Is Hoedje niet veel te klein voor die grote olifant? Wat zitten die bavianen daar toch te doen? De ene vogel lacht Hoedje uit, de andere zingt een lied voor haar. Maar komt Hoedje ooit nog thuis? De toegangskaartjes zijn € 9,00 per kaartje. Reserveren kan via: www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of telefonisch 0206450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.