De musical The Prom – met o.a. Pia Douwes, Joke de Kruijf en Dennis Willekens – is drie dagen lang te zien in Schouwburg Amstelveen. Namelijk van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 oktober.

Het verhaal: Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen er alles aan om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het eindejaarsbal van haar school.

Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan.

Shirma Rouse

Shirma Rouse mag men met recht de Nederlandse Queen of Soul noemen. Ze overtuigde als finalist van The Voice of Holland, was backing vocalist bij Anouk op het Eurovisie Songfestival, speelde Maria in The Passion en maakte diepe indruk met haar Tribute to Aretha Franklin.

In haar nieuwe show Hoop en Liefde neemt Shirma Rouse haar publiek op vrijdag 21 oktober in Schouwburg Amstelveen me op reis. Zij zingt nummers van haar muzikale helden, waaronder Aretha Franklin, maar ook eigen repertoire. Samen met haar band brengt ze een warme en intieme avond, vol zang, verhalen en swingende muziek. Bekijk de complete theateragenda op www.schoubwurgamstelveen.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.