Stadshart Amstelveen, zeg maar het winkelcentrum, organiseert met haar de winkeliers een banenmarkt op zaterdag 17 september. Als men wil werken in winkels of restaurants kan men er terecht van 10.00 tot 15.00 uur.

In het winkelcentrum bestaan tientallen openstaande vacatures. Onder neer is er behoefte aan horecatalenten, interieurliefhebbers en fashionistas.

Weekendhulpen

Onder meer aan weekendhulpen, parttimers en fulltimers. Die kunnen door de markt op één locatie in gesprek gaan met o.a. de Bijenkorf, H&M, Old South en Ziengs, woonwinkel Xenos of restaurants Strada of Prodeli. De banenmarkt is volgens de ondernemers de ideale gelegenheid om in een korte tijd kennis te maken met allerlei potentieel nieuwe werkgevers en te kijken welke het beste bij hem of haar past. Voor meer informatie en aanmelden voor de banenmarkt klik hier

Ludiek

Middels deze ‘ludieke actie’ gaan de ondernemers gezamenlijk op zoek naar nieuw personeel. Eduard Helwig, Winkelcentrum Manager van Stadshart Amstelveen laat weten: “Wij werken met ruim 135 winkels samen als één groot team. Dit kan uiteraard niet zonder goed personeel, dus wij kunnen alle hulp goed gebruiken.” 

Deelnemende bedrijven

Bedrijven in diverse branches die meedoen met deze banenmarkt zijn: H&M, Old South, Purdey, Siebel Juwelier, Van Os tassen en koffers, Ziengs, Xenos, Strada, Anne&Max, Frites Affairs, Coffeecompany, Prodeli, de Bijenkorf en Hotel Facility Concepts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.