Margreet Hellemans (foto) wordt per 1 september de nieuwe directeur van de stichting KinderRijk. Officieel wordt zij de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur.  Zij volgt Anja Hol op, die de functie sinds september 2019 waarnam.

Volgens KinderRijk gaf Hol met succes vorm ‘aan de ontwikkeling en koers’ van de kinderopvangorganisatie.

500 medewerkers

Hellemans heeft sinds 1997 diverse functies in het management van kinderopvang gehad, meldt KinderRijk. De laatste zeven haar als directeur van ‘GO! Kinderopvang’ in Lelystad en Almere. Ook was zij betrokken bij taalontwikkeling en technologie in de regio’s Amsterdam, Gooi en Flevoland en bij VVE-pilots in Almere.

Stichting KinderRijk bestaat vijftig jaar en heeft vijfhonderd medewerkers. De kaatsten zij verdeeld over veertig vestigingen op het gebied van kinder-, buitenschoolse- en peuteropvang in Amstelveen en Amsterdam.

SportRijk

Onlangs vond op initiatief van KinderRijk de manifestatie SportRijk plaats, een sportevenement voor de BSO-kinderen van de opvangorganisatie. Voor deelnemers was een gevarieerd sportprogramma in elkaar gezet. Volgens KinderrRjk was een groot succes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.