De politie zoekt mensen die iets kunnen vertellen over de beschieting vrijdagmorgen van een woning aan de Catharina van Renneslaan in Westwijk.

Het gaat natuurlijk om mensen die het gezien hebben, maar door het vroege uur in de morgen (06.30 uur) zijn  dat er misschien niet zoveel. Ook anderen die informatie kunnen geven, worden gevraagd te reageren.

Vluchtauto

De verdachte schijnt de kant van de Jo Vincentlaan te zijn gerend, waarna hij een steeg pakte om op de Willem Andriessenlaan uit te komen. Vermoedelijk pakte hij daar een gereed staande vluchtauto. De politie heeft wel kogelgaten in de woning gevonden, maar er zijn geen gewonden of doden gevallen. Zij heeft graag deurbelfoto’s uit de omgeving. Met alle reacties kan met naar 0900-8844 of naar Meld Misdaad Anoniem op 0900-7000.

Ook deurbel of dashcambeelden uitde omgeving die de politie kunnen helpen zijn welkom. Getuigen kunnen contact opnemen met het politienummer 0900-8844. Als zij liever anoniem blijven kan dat via Meld Misdaad Anoniem: 0900-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.