Op zondag 17 juli om elf uur is het weer tijd voor een Little Ladies Morning, vindt bij Cinema Amstelveen. Voor meisjes wordt dan ‘De Allergrootste Slijmfilm’ vertoond.

De meiden worden ontvangen met iets lekkers en een glaasje en na afloop staat een goed gevulde goodiebag voor hen klaar.

Indy

“Een goed begin van de vakantie”, vindt de bios. De film vertelt het verhaal van Indy (Bibi), de Allerlaatste, Allergrootste en avontuurlijkste film van de Slijm-filmreeks. In ‘De Allergrootste Slijmfilm’ gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt. Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. Lukt het Indy om het slijm weer terug te krijgen? Meer info & tickets via www.cinemaamstelveen.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.