Ook in de wijkcentra zijn er op 4 en 5 mei bijzondere activiteiten ter gelegenheid van de dodenherdenking en de bevrijding. Het programma van Participe ziet er als volgt uit.

 Patrimonium, Wijkcentrum Pluspunt: Dodenherdenking, woensdag 4 mei. Pluspunt is vanaf 19.00 uur open voor bezoekers die de dodenherdenking via de tv willen volgen. Na afloop wordt daar koffie en thee geschonken, ook voor degenen die de Amstelveense herdenking aan de Amsterdamseweg bijwonen.

5 mei

 Patrimonium, Wijkcentrum Pluspunt, 10:00 uur: Jong en oud zijn welkom in het wijkcentrum om samen vrijheidstaarten te versieren.

Bankras/Kostverloren, Wijkcentrum Alleman, 11:00 uur: De vrijheidssoep staat klaar. Vanaf 11:00 is iedereen welkom, wel graag even aanmelden bij Alleman op nummer 020-6453945, of mail naar s.roberts@participe.nu.

Keizer Karelpark, MOC, 12:00 uur: Op 5 mei gaan om 12.00 uur de deuren open om  samen de vrijheid te vieren en te genieten van gratis vrijheidssoep.

Wijkbewoners zitten met elkaar aan tafels, iedere tafel heeft een tafeldame of een tafelheer zodat ieder aanspraak heeft. Om 14.00 uur is de activiteit afgelopen. Deze activiteit wordt aangeboden door Buurtkamer KKP, team ED, Platform Keizer Karelpark en Participe.

Westwijk

Westwijk, Wijkcentrum Westend, 13:00 uur: Iedereen is welkom voor een vrijheidsdrankje in de vorm van een Oranjebittertje of een glas ranja, met vrijheidscupcakes verzorgd door Ons Tweede Thuis. Wel graag even aanmelden op nummer 020-6434444, of mail naar s.walsma@participe.nu.

Middenhoven Wijkcentrum Middenhof, 14.30 uur is men welkom bij de High Tea in de Middenhof. De kosten zijn € 7,50 pp. Graag opgeven bij Elly Zaal, op 06 23 05 36 86 of e.zaal@participe.nu , Het is een High Tea vanaf 14.30 uur.

 Groenelaan

Groenelaan, Wijkcentrum De Bolder, 15:00:  Inwoners zijn van harte welkom om te komen genieten van een Oranjebittertje en een oranjetompouce. Men kan zich tot 1 mei aanmelden op nummer 020-6471509.

Patrimonium, Wijkcentrum Pluspunt, 16:00: Om 16:00 is er een lezing, verzorgd door Jan Sitvast, gevolgd door Hannah Arendt, die het thema “gelijkheid, vrijheid en burgerschap” in haar boeken onder de loep neemt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.