Woensdag 20 april om 18.45 én 21.15 uur is het weer tijd voor vriendinnen in Cinema Amstelveen met de film Costa!! met een Ladies Night.

Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap… met al deze ingrediënten is Costa!! dé ultieme zomerse feelgoodfilm.

Bibi

Anna reist in de film met haar beste vriendin Bibi naar het Spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte. Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar.

Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de costa kan. Zal Anna onder de Spaanse zon, net als haar moeder ooit, echte liefde vinden?

Een Ladies Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodiebag nog even verder bijpraten.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.