Voor partners en kinderen van mensen met dementie, van wie vaak mantelzorg wordt verwacht, is er eind april een gespreksgroep in het gebouw ban Participe aam de Dr. Willem Dreesweg 2. De groepen worden georganiseerd door Mantelzorg en Meer.

In Aalsmeer vindt er een gespreksgroep plaats voor inwoners van deze gemeente die een ouder hebben met dementie. Dien wordt gehouden in gebouw Irene, Kanaalstraat 12.

Tips

In beide gespreksgroepen kan men ervaringen uitwisselen en tips ontvangen. Als je zorgt voor een ouder of een partner met dementie heb je soms behoefte aan contact met anderen die in eenzelfde situatie zitten. Mantelzorg & Meer organiseert daarom regelmatig bijeenkomsten rond dit thema.

Op 2 mei is er een online gespreksgroep voor kinderen van een ouder met dementie. Ook daar kan men erover praten en ervaringen met mantelzorgers in een vergelijkbare situatie delen. Deze groep is in samenwerking met Participe.

Aanmelden via info@mantelzorgenmeer.nl of bellen bel met 020 5127250. Aanmelden kan ook via het formulier op de website. In de agenda op de website ban Mantelzorg & Meer vindt men ook meer informatie over deze gespreksgroepen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.