Lang voordat de oorlog in Oekraïne uitbrak stond My Land van Recirquel Company Budapest al op het programma van Schouwburg Amstelveen. Door de oorlog in Oekraïne kreeg de (middag) voorstelling op zondag 17 april onverwacht een nieuwe betekenis. Het hedendaagse cirque-danse gezelschap bevat zeven zeer getalenteerde jonge artiesten uit Oekraïne. De voorstelling beeldt de persoonlijke verhalen uit over de liefde voor hun thuisland.

My Land brengt op zondag 17 april om 15.00 uur een combinatie van moderne dans en circus in Schouwburg Amstelveen.

Acrobatiek

Door theatrale finesse en de energie van de Oost-Europese acrobatische kunsten, ontstaat er een heel nieuw dansgenre: cirque-danse. Met een door aarde bedekt podium, wordt het publiek eraan herinnerd dat een mens verbonden is met zijn of haar geboortegrond. De voorstelling bestaat uit dans, acrobatiek, Tartaarse en Moldavische muziek, licht, illusie en fysiek theater.

Dirk Scheele (2+)
Op zondag 10 april om 15.00 uur gaat Dirk Scheele in De roep van de Jungle op zoek naar zijn oude vriend Japie het Apie. Tijdens deze zoektocht komt hij allerlei muzikale beesten tegen die Dirk helpen zijn maatje te vinden en samen vormen ze een swingende Apenband. Hét startsein voor een spetterend Jungle-Popconcert met bekende en nieuwe liedjes

Brandweerman Sam (2+)
Kinderidool Brandweerman Sam komt op woensdag 13 april om 16.00 uur naar Amstelveen met een splinternieuwe show. Met zijn brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam in actie en gaat op zoek naar De Verloren Piratenschat. De piratenteams gaan ook op zoek, wie zal de schat als eerste vinden?

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.