Het door Peter Heerschop bewerkte script van de filmklassieker ‘Festen’, een stuk over een familiediner dat door één speech verandert in een slagveld, is zaterdag 2 april (20.00 uur) te zien in Schouwburg Amstelveen. En op zaterdag 26 maart (ook 20.00 uur) staat dat een tienkoppige band die de successen van AbbA ten gehore brengtABBA is één van de iconen van de internationale popmuziek. Alle leeftijden genieten nog dagelijks van de vele wereldhits.

Hits

In een meer dan twee uur durende feel-good show worden alle grote hits in de schouwburg. Natuurlijk Waterloo, de winnende song van het Eurovisie Songfestival in 1974, en wereldhits als Mamma Mia, Dancing Queen, Does Your Mother Know, Money Money Money en Knowing Me Knowing You.

 Glorieuze cast  

In het stuk Festen van Thomas Vinterberg komt een familie bijeen voor de verjaardag van vader, als plots de verloren zoon opdraaft. Tijdens het diner houdt hij een onvergetelijke speech, die het familiediner in een klap verandert in een slagveld. In de bewerking van Peter Heerschop – die samen met o.a. Han Römer en Vincent op de bühne staat –  gaan humor en drama hand in hand. Juist door die mix van cabaret en toneel worden de emoties meedogenloos de zaal in geslingerd.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.