‘Camping Pavarotti’ is een grappige familievoorstelling vol bekende opera’s, die zondag (6 maart) om 14.30 in het Amstelveens Poppentheater is te zien. Lis daarvan is er een inzameling van o.a. knuffels voor kinderen in Oekraïne.

Pavarotti blijkt een heel bijzondere muzikale camping, vol onvergetelijke personages. Het publiek gaat bijvoorbeeld met Carmen op onderzoek uit en maakt kennis met de tuinier Jan Sevilla, de hond Domingo, toiletdiva mevrouw Callas en natuurlijk de campingbaas zelf, meneer Varotti.

Aria’s

Door bekende aria’s te vertalen en aan elkaar te rijgen als een modern spannend sprookje komen deze op aansprekende wijze tot leven. Met verfrissende, grappige teksten die elk kind zo me kan zingen. O.a. de opera’s ‘Carmen’, ‘De Toverfluit’ en ‘De Barbier van Sevilla’ komen op verrassende wijze in een nieuw jasje voorbij. Camping Pavarotti wordt gespeeld door Mark van Vliet Theater. Toegang: € 9,00. Kaarten reserveren kan via: www.amstelveenspoppentheater.nl,

Oekraïne

Amstelveens Poppentheater zet ook een kleine inzamelingsactie in voor Oekraiense kinderen. Kleine knuffels (maximaal 20 cm) en / of kinderpleisters kunnen gedoneerd worden in de gele grappige afvalbak, die tot 27 maart binnen of buiten het theater staat. Via de Stichting Caritas Ukraine-Holland zullen de knuffels naar Oekraïne gebracht worden.

Foto: Joel Plas Jeugdtheater

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.