Er zijn weer allemaal familievoorstellingen te zien in Schouwburg Amstelveen tijdens de voorjaarsvakantie. Zoals die met Dorothy in De Tovenaar van Oz (6+), Dikkie Dik en ik (2+), de avonturen van De Baron van Münchhausen (7+) en Belle en het Beest (4+), een magisch sprookje voor de hele familie.

De Baron is een Duitse edelman die lang geleden héél belangrijk was in een of andere oorlog. Aan iedereen vertelt hij over de wonderlijke avonturen die hij heeft beleefd: rappende soldaten, breakdancende paarden en meer. Maar is het allemaal echt gebeurd? Vrijdag 18 februari om 19.00 uur.

Dikkie Dik en ik (2+)
Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je over de toetsen van de piano mag rennen of stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna te dromen van alle avonturen die je me maakt. In ‘Dikkie Dik & Ik’ kan het allemaal. Zondag 20 februari om 11.00 en 14.30 uur.

De Tovenaar van Oz (6+)
Dorothy woont op een boerderij en droomt over een sprookjesachtige wereld, ergens achter een regenboog. Een grote wervelwind voert haar weg naar het magische land van Oz. Daar ontmoet ze een vogelverschrikker, een roestige blikken man en een bange leeuw zonder moed. Zondag 20 februari om 15.00 uur.

Belle en het Beest (4+)
In het romantische sprookje, vol betoverende liedjes en schitterende kostuums, spelen Sita Vermeulen en Bettina Holwerda afwisselend de rol van Belle. Belle is een slim meisje dat verder kijkt dan het woeste uiterlijk van het Beest. Tovenaarsduo Titus & Fien zorgt voor een flinke dosis humor. Zondag 27 februari om 13.30 en 16.00 uur.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.