Over energietransitie is er woensdag (2 februari) een online informatiebijeenkomst. Daarin kan men zich van 19.30 tot 20.30 uur op de hoogte stellen de gemeentelijke plannen op dat gebied in de wijkwaar men woont. Wie me wil doen kan zich aanmelden en vragen stellen via het Energieloket: projecten@regionaalenergieloket.nl.

Wijk na wijk wordt de plannen voor energietransitie gepresenteerd om te zorgen dat in alle woningen in Amstelveen zoveel mogelijk CO2 wordt bespaard.

Duurzaam

Inwoners kunnen volgens de gemeente overstappen naar duurzamere manieren om hun woning te verwarmen of bijvoorbeeld eten te bereiden via inductie in plaats van gas.

Tijdens de online informatiebijeenkomst (webinar) geven gemeente en Energieloket Amstelveen uitleg over de plannen voor de energietransitie en kunnen inwoners vragen stellen over hun woning of wijk.

Postcode

Bij aanmelding moet men postcode invullen en gaan naar het blokje ‘Energietransitie in Amstelveen: stel hier al uw vragen /informatieavond’

Inwoners die vragen hebben over de informatieavond kunnen contact op met het Energieloket Amstelveen via e-mail projecten@regionaalenergieloket.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.