In de voorjaarsvakantie voor de scholieren is er voor kinderen een Musical4daagse in Schouwburg Amstelveen.  Een uniek project, zegt de schouwburg zelf.  Van maandag 21 tot en met donderdag 24 februari kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar in het theater zingen, dansen en acteren.

Ervaren docenten maken met de kinderen binnen vier dagen een musical. Iedereen krijgt een rol. De week wordt afgesloten met een voorstelling voor publiek op de laatste dag.

Levenslang

Doel van het theater is dat de kinderen deze ervaring levenslang met zich meedragen en zo vaker naar het theater gaan. Schouwburg Amstelveen verbindt zich op deze manier met een nieuwe generatie publiek.

Kijk voor meer info óf meld je gelijk aan op: musical4daagse.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.