Op woensdag 1 december treedt de gratis wandelgroep van mantelzorgers weer aan om de wandelen in het Amsterdamse Bos. De wandelgroep voor mantelzorgers houdt zich kennelijk even niet bezig met werk en zorg als zij zich om 09.15 verzamelt bij de ingang van het Grand Café de Bosbaan aan Bosbaan 4.

Het wandelen wordt georganiseerd door Mantelzorg & Meer. Die organisatie regelt regelmatig wandelingen voor mantelzorgers die wonen in Amstelveen. “Wandelen is een prettige en gezonde manier van bewegen en gezellig om samen te doen”, zegt zij.

Koffie

De wandeling vindt ook plaats onder begeleiding van een medewerker van Mantelzorg & Meer, duurt ongeveer 1,5 uur en wordt zo mogelijk afgesloten met een kopje koffie. Uiteraard houdt M&M rekening met de coronamaatregelen.

Er wordt gelopen en eventueel koffie gedronken van 09.30 tot 11.30 uur en verzameld tussen 09:15 en 09:30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Informatie of aanmelding: bellen met 020-5127250 of mailen naar info@mantelzorgenmeer.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.