In Schouwburg Amstelveen start de novembermaand met de kolderieke theatershow En nu dan? van Plien & Bianca op 1 en 2 november. Een extra voorstelling van Margreet heeft de groep verlaten met o.a. Lies Visschedijk is er op 5 november. 

Plien & Bianca staan met hun typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing al jaren aan de top. De dames nemen hun publiek maandag 1 en dinsdag 2 november om 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen mee op een onbekommerde avond vol hartverscheurende humor.

Extra
‘Maargreet heeft de groep verlaten’ gaat over een straatje met dertig buren. Samen hebben ze een appgroep. De ene buurman waakt over de veiligheid, de ander vraagt gereedschap te leen. Soms zijn er nieuwtjes of heeft iemand ineens een granaat in de achtertuin gevonden.

Maar op een dag verlaat Margreet, de buurvrouw van nummer 32, de appgroep. In de dagen daarna gaat het over niets anders meer. Waarom heeft Margreet de groep verlaten? Een heerlijke parodie op de appcultuur van Mugmetdeghoudentand met o.a. Lies Visschedijk op vrijdag 5 november om 20.30 uur in Schouwburg Amstelveen.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.