Binnen drie dagen waren alle 1300 gemeentelijke cadeaubonnen voor energiebesparende producten aangevraagd door woningeigenaren. De enorme vraag is volgens de gemeente resultaat van het dagelijkse nieuws over de stijgende energieprijzen. Ook het Energieloket Amstelveen merkt dat er steeds meer inwoners contact opnemen met vragen over het verduurzamen van hun woning.

Huurders blijken niet zo happig. De gemeente meldt dat de 5.000 beschikbaar gestelde cadeaubonnen, ter waarde van €60. voor hen nog steeds beschikbaar zijn.

Op=op

Met de cadeaubon kunnen huurders kleine energiebesparende producten, zoals tochtstrips en ledverlichting, aanschaffen. De bon kan worden ingewisseld in één van de deelnemende webshops, maar er zijn ook winkels in de buurt waar de cadeaubon gebruikt kan worden. “Ook hier geldt wacht niet te lang, want op=op”, zegt de gemeente.

Voor het aanvragen van de cadeaubon gaat men naar regionaalenergieloket.nl/amstelveen/cadeaubon. Daar op de knop ‘cadeaubon aanvragen’ drukken. alle aanbieders bekijken en tenslotte op de knop ‘cadeaubon inwisselen’ klikken.

Energieloket Amstelveen

Vragen over de cadeaubon of het zetten van duurzame stappen in de woning kunnen gesteld worden aan het Energieloket Amstelveen op 088 525 4110. Meer informatie is te vinden op www.regionaalenergieloket.nl/amstelveen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.