P60 en Amstelring Dagbesteding organiseren onder de titel ‘My Generation’ een cultureel programma voor senioren uit Amstelveen.  Naast een maandelijks evenement op de eerste dinsdagmiddag van de maand, ging dinsdag het seniorenkoor weer van start.


Het rockkoor staat onder leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

Brits 
Het koor is geïnspireerd op de Britse band The Zimmers. De leadzanger van The Zimmers is 90 jaar oud en het oudste bandlid 100. Initiatiefnemer, Tim Samuels, wilde met The Zimmers een aanklacht maken tegen de manier waarop er met ouderen wordt omgegaan.  Inmiddels hebben ze verschillende hits op hun naam staan, waaronder een cover van My Generation van The Who.

My Generation
Iedereen kan zich aansluiten. Zowel bij het koor als bij de culturele middagen. Sinds dinsdag repeteert het koor op de dinsdagmiddagen en is er elke eerste dinsdag van de maand een cultureel programma in het café van het Poppodium. Het Cultuurcafé is gratis en de koor-repetities kosten €8,00 per keer, inschrijven kan op: www.p60.nl/12-10-2021/senioren-rockkoor-repetitie of aan de kassa van P60. Wie meer wil weten mailt naar
Mygeneration@amstelring.nl of belt nummer 06 14646643 (Misha de Jong)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.