In de Herfstvakantie staan voor kinderen van 2 tot 6 jaar in Schouwburg Amstelveen vier jeugdvoorstellingen op het programma. Dat zijn Koning Bowi, Doornroosje, Supperjuffie en Rupsje Nooitgenoeg.


In Koning Bowi gaat Bowi voor het eerst naar school en dat valt vies tegen. Thuis kreeg hij wat hij wilde. Nu moet hij samen spelen en luisteren naar de juf. En hij moet aan tafel zitten met de bazige Robin en Zip. Was hij maar de koning van de klas. Dan gebeurt er iets wonderlijks en Bowi’s droom komt uit. Zaterdag 16 oktober om 14.30 uur.

Doornroosje (3+)
Lang geleden leefde er een lief meisje met de naam Doornroosje. Een boze fee had gezegd dat ze zich op haar 15e verjaardag zou prikken aan een spinnewiel en zou sterven. Door haar nieuwsgierigheid komt Doornroosje achter het geheim, waardoor het verhaal anders loopt dan hoe Grimm het bedacht had. Zondag 17 oktober om 14.30 uur.

Superjuffie (5+)
Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Al snel ontdekken haar leerlingen de conciërge haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin… Komt Superjuffies hulp op tijd? Woensdag 20 oktober om 14.30 uur.

Rupsje Nooitgenoeg (2+)
Het prentenboekje Rupsje Nooitgenoeg komt naar het theater. In een kleurrijke show komt het hongerige rupsje tot leven samen met karakters uit andere verhalen van Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden de kleine bezoekers meegesleept naar een andere wereld. Zondag 24 oktober om 13.30 en 16.00 uur.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.