Deze maand (oktober) start Connexxion weer met de Kids Dagkaart. De actie blijft deze keer niet beperkt tot een vakantieweek, maar duurt tot 9 januari. De vervoersonderneming biedt gezinnen met kinderen de mogelijkheid tegen zeer lage kosten met openbaar vervoer te reizen.

Een reiziger koopt voor een kind van 4 tot en met 11 jaar in oktober één keer een Kids Dagkaartje van 1 euro bij de chauffeur. Als er in dezelfde maand weer gereisd wordt, neemt men het oude kaartje mee en ruilt het gratis om bij de chauffeur voor een nieuw. En dat kan onbeperkt in oktober.

Ook rest van jaar

In november en december werkt dat nét zo. Eén keer in de maand een kaartje kopen, daarna onbeperkt omwisselen. In december loopt deze actie zelfs door tijdens de hele kerstvakantie, tot en met 9 januari.

De actie is geldig in heel Noord-Holland waar Connexxion het openbaar vervoer uitvoert en daarnaast in de provincie Zeeland. In Gooi- en Vechtstreek reizen kinderen t/m 11 jaar al gratis.

Tip voor grootouders die met hun kleinkinderen reizen: combineer het Kids Dagkaartje met een Dal Vrij 65+ abonnement, te koop op een persoonlijke OV-chipkaart. Kijk voor meer info op www.connexxion.nl/kids.

Connexxion Openbaar Vervoer is één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland en verzorgt vervoer met bus, trein en taxi. Connexxion is onderdeel van Transdev Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.