Schouwburg Amstelveen maakt zich met de andere culturele instellingen op het Stadsplein op voor de 10-jarige jubileumeditie van het Kunst & Kids Festival op zondag 26 september. Het is een festival voor kinderen van 2 tot en met 13 jaar, vol theater, film, previews en workshops.In de nieuwe theatershow Juf Roos gaat op avontuur (2+) beleeft juf Roos om 13.30 en 16.00 uur met Gijs vrolijke avonturen en zingt het duo bekende Hollandse kinderliedjes. ‘Paw Patrol: De Film’ is het eerste avontuur op het witte doek van de populaire tv-serie. De Paw Patrol moet Avonturenstad redden van het gesjoemel van Burgemeester Humdinger.

Gratis Previews & Workshops

In de schouwburg staan er gratis previews van de De Sneeuwkoningin (3+) van Het Kleine Theater op het programma. Kinderen (4+) die houden van zingen en dansen kunnen meedoen met musicalworkshops van de Musical4daagse.

Droom zij ervan de nieuwe Martin Garrix te worden, dan kunnen zij zich aanmelden voor de DJ Workshops (10+) in P60. In Platform C kunnen zij ook meedoen aan de workshops Dance Moves (vanaf 9 jaar) en Rap & Beats (vanaf 9 jaar) en in de Bibliotheek aan het Kleurenfeest (2+), een groot muzikaal tekenavontuur.

Vanaf 30 minuten voor aanvang kunnen de gratis entreekaartjes worden afgehaald bij de balie van Schouwburg Amstelveen.  

Bekijk het volledige programma voor het Kunst & Kids Festival op www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.