Op donderdag 30 september (20.30 uur) kunnen fans van americana, bluegrass en country terecht bij Poppodium P60. Kentucky Snake Oil speelt dan verschillend werk van onder andere Johnny Cash, Bruce Springsteen, Hank Williams en Mumford & Sons. Special guest is Chris Jagger (broer van Mick Jagger).

Met fiddle, banjo, contrabas, gitaar en meerstemmige zang brengt Kentucky Snake Oil een mix van Bluegrass, Country en Americana.

Chris Jagger

Swingende traditionals worden afgewisseld met sfeervolle nummers die beelden oproepen van klassieke westerns. De band speelt dus een gevarieerd repertoire.

Chris Jagger is de jongere broer van de wereldberoemde Mick Jagger van The Rolling Stones. Hij is eigenlijk een creatief manusje-van-alles en schreef mee aan The Rolling Stones albums ‘Dirty Work’ en ‘Steel Wheels’. Daarnaast werkte hij samen met grootheden als Bob Dylan, Eric Clapton, David Gilmour.

Wat muziek betreft lopen de interesses van de broers flink uiteen. Het werk van Chris bestaat uit een mix van rhythm & blues met folk, cajun en zydeco. Jagger’s nummers hebben een laidback sfeer en een onvervalste, broeierige sound uit het diepe zuiden van Amerika.

Kaarten voor de show kosten €13.50 (incl. servicekosten). Kaarten zijn beschikbaar via: www.p60.nl/30-09-2021/kentucky-snake-oil-en-chris-jagger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.