De evangelische CAMA Gemeente Amstelveen, die pas in schoolgebouw De Akker aan de Kringloop 471 is neergestreken, wil daar een rol spelen in de omgeving, de wijk Groenelaan. Zij houdt aanstaande zondag (5 september) om 10.00 een startbijeenkomst voor het nieuwe seizoen, gevolgd door een zogeheten ‘liefdesmaal’, een door gemeenteleden verzorgde lunch, waaraan iedereen in de wijk kan meedoen.

De CAMA Gemeente Amstelveen bestaat al ongeveer veertig jaar en hield voorheen diensten in het Keizer Karel College. Sinds 1 juni dus in de reformatorische basisschool De Akker.

Contact

De gemeente is een open, eigentijdse, kerkelijke gemeente die graag in contact wil komen met mensen uit de omgeving, zegt de leiding, die bijvoorbeeld denkt aan mensen in de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Haar missie brengt zij als volgt onder woorden: “Wij volgen Jezus en willen op Hem lijken. Samen zijn we Gods familie: kleurrijk en uniek. Iedereen is welkom en samen zijn we één. Wij houden van Jezus en delen zijn liefde uit.”

De gemeente zegt gastvrije te zijn met een hart voor mensen. “Om die reden willen we er graag zijn voor onze nieuwe ‘buren’, de bewoners van de wijken waarin wij ook onze diensten houden. Iedereen is daarom van harte welkom op onze startzondag op zondag 5 september.”

In de samenkomsten wordt wel de 1,5 meter afstand gerespecteerd.

Op de website https://cama-amstelveen.nl/ meer informatie over de CAMA Gemeente Amstelveen.

1 REACTIE

  1. Het duizelt mij een beetje wat nou de verschillen tussen al die protestantse stromingen zijn.

    Iemand omschreef het eens als; het is iets voor fijnproevers. Dat vond ik een mooie beeldspraak. Ik vind het enorm boeiend allemaal, al kom ik er nooit uit wie Jezus nou precies was. Zoon van God. Ik kan er helemaal niets mee. En ‘leven volgens Jezus’. Hoe dan?
    De bijbel zeggen ze dan. Daar kom ik niet doorheen. En ik weet totaal niet wat ik met een Jezus moet. Ingewikkeld allemaal, maar wel interessant. Ik hou het maar bij mijn passer en winkelhaakje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.