André Rieu’s Zomerconcert 2021 “Together Again” is zaterdag 28 (19.00 uur) en zondag 29 augustus (15.00 uur) te zien in de grote zaal van Cinema Amstelveen.

De Koning van de Wals heeft hoogstpersoonlijk zijn favoriete tunes, opera-aria’s en dansacts uit shows van over de hele wereld gekozen, samen met vele optredens die nog nooit op het grote scherm te zien waren. André brengt artiesten van internationale allure samen in een groots spektakel, om zijn publiek te laten zingen, dansen en lachen.

Met optredens uit São Paolo, Mainau, Boekarest, Mexico-Stad, Amsterdam, Melbourne en Istanboel. André Rieu nodigt uit weer samen te komen met vrienden, familie en andere dierbaren om met elkaar te genieten van een hartverwarmend concert.

Het is het noodzakelijk om vooraf online te reserveren via www.cinemamastelveen.nl (ook met een Cinevillepas).

Op de filmagenda staan verder nog de volgende titels:

Druk (Another Round), The Father, Adieu les Cons, Le Meilleur reste à venir, Aznavour Le Regard de Charles, Frida Viva la Vida en Supernova. De jeugd kan naar Ainbo: De Heldin van de Amazone of De Boss Baby: Familiezaken.

Bekijk het complete filmaanbod inclusief aanvangstijden op www.cinemaamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.