Op zondag 29 augustus om 15.30 uur is er een kindervoorstelling in het Openluchttheater Elsrijk aan de Ruwiellaan 20. Die wordt georganiseerd door vrijwilligers van het theater Openluchttheater en Stadsdorp Elsrijk.

Men kan er onder meer het optreden van de Toverknol zien en van de prinses met de dikke bips. Die leefde lang geleden. Ze was lief en mooi, maar werd de prinses met de dikke bibs genoemd.

Prinsen

Sterke, stoere prinsen – zoals prins Jokkebrok en prins Lekkerding – kwamen van heinde en verre om haar te ontmoeten. Of was het alleen om haar bijzondere bips te zien? Is er toch een prins die verder kijkt dan zijn neus lang is? Op die vragen geeft de voorstelling een antwoord.

Natuurlijk worden alle corona richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Dat betekent: vooraf aanmelden via aanmelden@openluchttheaterelsrijk.nl ovv naam, datum voorstelling, aantal personen en telefoonnummer. Verder wordt geadviseerd anderhalve meter afstand te houden. “Desinfecteer de handen en blijf thuis als je je ziek voelt”, zegt de organisatie verder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.