Net als vorig jaar opent Schouwburg Amstelveen het nieuwe seizoen  in het Openluchttheater Elsrijk. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus klinkt daar twee dagen lang muziek, cabaret en jeugdtheater.

Het weekend wordt op vrijdag 27 augustus geopend door Mike Boddé, bekend van o.a. het tv-programma Podium Witteman, en The Royal Dutch Scam. Met Celebrating the music of Steely Dan brengen zij een eerbetoon aan de Amerikaanse rockband Steely Dan. Op zaterdag 28 augustus speelt cabaretier Rayen Panday zijn theatershow Trigger twee keer voor een uitverkocht Elsrijk.

Voor de kinderen
Kinderen kunnen op zaterdag 28 augustus genieten van Het laatste koekje (3+), een smakelijke slapstick voorstelling zonder tekst, met veel beweging en humor van het Ministerie van Onverrichter Zake. Victor en Thorsten genieten in hun overvolle huis van hun prachtige theeserviezen.  Ze hebben het niet over dat wat begint met een K en eindigt op OEKJES. Ze denken er niet aan. En ze dromen er al helemaal niet over.

Kaartverkoop Elsrijk

Tickets via www.schouwburgamstelveen.nl/elsrijk voor een voorstelling in de buitenlucht. Voor het nieuwe seizoen staat een rijk en goed gevuld aanbod op de agenda, boordevol grote namen. Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.