Tijdens de workshop op donderdag 19 augustus (18:00 tot 20:00 uur) in de bibliotheek aan het Stadsplein leert men verschillende vormen van poëzie en schrijven de deelnemers ‘Spoken word of Rap’ tekst. De workshop is voor iedereen van 15 jaar en ouder.

Na een korte terugblik op het ontstaan van Rap en Spoken word, leert men  aan de hand van gedichten en Rap teksten – geschreven door rappers zoals Tupac, Notorious B.I.G. Jay-z en Akwasi – hoe door middel van woordkunst en ritme gedachten op papier kunnen worden gezet.

Rachel Rumai Diaz

De workshop wordt gegeven door Rachel Rumai Diaz. Zij is dichter, schrijver, programmamaker en performance artist. Zij werkte onder andere met FunX, het Tropenmuseum en Read My World. In haar werk houdt ze zich bezig met racisme, diversiteit & inclusie, intersectioneel feminisme en politiek.

Voor meer informatie en kaartverkoop (2,50 voor leden, 5 euro voor niet-leden) zie: https://amstelland.op-shop.nl/2713/workshop-rhythm-and-poetry-met-pizza-slices/19-08-2021

Foto: Tomek Dersu Aaron

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.