De Nationale dag van de Mantelzorg, woensdag 10 november, wordt door de organisatie Mantelzorg & Meer uitgebreid naar een hele week, van 8 tot met 13 november.

Mantelzorgers die er, trots werk en zorg, tijd voor hebben, kunnen deelnemen aan tal van activiteiten. Zij staan die week in de schijnwerpers, zegt de organisatie. Geregistreerde mantelzorgers krijgen een uitnodiging en degenen die dat nog niet zijn, kunnen zich inschrijven bij M&M, zodat ook zij een uitnodiging krijgen.

Programma

Er zijn verschillende activiteiten voor mantelzorgers in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn. Er is keuze uit creatieve, culturele, ontspannende en sportieve activiteiten. Die worden online maar ook op locatie georganiseerd.

Aanmelden
Mantelzorgers die nog niet ingeschreven zijn als mantelzorger kunnen zich inschrijven via https://www.mantelzorgenmeer.nl/mantelzorg/aanmelden/. In oktober ontvangt men een uitnodiging om zich in te schrijven voor een activiteit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.