Omdat er werkzaamheden plaats vinden plaats tussen 18 juni en 7 juli is het fietspad aan op de Amstelslag in die periode afgesloten. Daarmee moeten auto- en fietsverkeer rekening houden.

Wegens een afsluiting van het fietspad langs de Oranjebaan (N522) ter hoogte van de Oranjestaete geldt voor fietsers een omleiding van 18 juni tot 20 juli. Verkeer moet rekening houden met extra reistijd.

 Autoverkeer Amstelslag

Van 18 tot en met 29 juni is de Amstelslag afgesloten voor autoverkeer. Het parkeerterrein ‘Amstelparking’ langs de Oranjebaan blijft bereikbaar via de afslag op de N522 bij de Amstelslag.

Van 30 juni tot en met 6 juli is de Amstelslag open, maar zijn de op- en afrit met de Oranjebaan afgesloten. Amstelparking is bereikbaar via Amstelzijde, Amsteldijk-Zuid en Amstelslag. Van 6 juli (20.00 uur) tot 7 juli (09.00 uur) zijn zowel de Amstelslag als de op- en afritten afgesloten en is Amstelparking niet bereikbaar.

 Omleiding fietsers

Op het fietspad bij de Oranjebaan ter hoogte van Oranjestaete blijken er scheuren in het fietspad te ontstaan. Voor de veiligheid van de fietsers is daarom besloten om vanaf 18 juni tot aan 20 juli het fietspad af te sluiten. Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan het fietspad bij de Amstelslag, waardoor hier ook geen fietsverkeer mogelijk is.

Fietsers en bromfietsers tussen Amsterdam en Amstelveen en vice versa worden daarom omgeleid via de Amsteldijk-Noord – Oostermeerweg – Bankrasweg. De omleiding voor fietsers richting Amstelslag en Amsteldijk-Zuid loopt vanaf de brug Ouderkerk via Amstelzijde en Amsteldijk-Zuid.

Als het fietspad op de Amstelslag geopend is op 7 juli kunnen fietsers gebruikmaken van een kortere omleidingsroute via de Amstelzijde en de Amstelparking tot de kruising Amstelslag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.