Boekhandel Venstra houdt weer de Superjuffie & SuperMees Verkiezing. Kinderen van basisschollen kunnen hun eigen juf of meester daarvoor tot uiterlijk 29 juni opgeven.

Het gaat om vragen als: Stond de meester altijd voor je klaar? Heeft de juf je goed geholpen met het thuisonderwijs? Of maakt jouw meester de leukste grappen?

Coupon
Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein organiseert de verkiezing voor leraren al vele jaren, dit jaar samen met kinderkrant Amstelkids, die verspreid wordt op basisscholen. In de onlangs uitgegeven krant (Amstelkids nummer 5) staat een coupon die de kinderen zelf kunnen uitknippen, invullen en inleveren bij de boekhandel.

Uit alle aanmeldingen worden drie leerkrachten geselecteerd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst zal wethouder Frank Berkhout hen in het zonnetje zetten en de Superjuffie of SuperMees bekendmaken. Voor de klassen is er een prijs in de vorm van een boekenpakket en voor de winnaar een persoonlijke prijs.

“We begrijpen dat door de coronamaatregelen niet alle kinderen in staat zijn de coupon fysiek in de winkel af te geven”, zegt Ada Ruiter van Venstra. Daarom kunnen kinderen dit jaar ook online aanmeldingen doorgeven. De volgende gegevens moeten dan in de mail terugkomen: naam, leeftijd, naam van school, klas en naam van de juf of meester die kinderen nomineren. Belangrijk is dat zij met minimaal 25 woorden motiveren waarom kinderen voor een bepaalde juf of meester kiezen. De e-mail kan gestuurd worden naar: aruiter@venstra.nl

Nog voor de zomervakantie wordt de Superjuffie of SuperMees van dit jaar bekendgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.