Bas ten Asbroek, voorzitter van IVN, leidt op de woensdagen 6 en 16 juni de gratis natuurwandelingen, die worden georganiseerd door welzijnsorganisatie Participe. Die zegt trouwens dan Ten Asbroek een natuurgids is.

De wandelingen beginnen op twee verschillende locaties en zijn volgens Participe ook geschikt voor de minder snelle wandelaars. De wandelingen duren gemiddeld een uur.

Natuur in de wijk

Tijdens het wandelen doet men nieuwe ontdekkingen, melden de organisatoren. “Zodat de natuur in de wijk nog meer voor de deelnemers gaat leven.” Ter afsluiting wordt er gezamenlijk een kopje koffie of thee gedronken.

De eerste wandeling start op woensdag 9 juni om 13.00 uur bij Wijkcentrum Middenhof (Dr. Willem Dreesweg 155). De tweede op woensdag 16 juni om 10.00 uur van ZHGA de Luwte (Wimbledonpark 361).

Gratis

Zoals gezegd is deelname aan de wandelingen gratis. Ze zijn mede mogelijk gemaakt door stichting WaMi. Aanmelden uiterlijk twee dagen van tevoren bij
Brenda van Oeveren: b.van.oeveren@participe.nu of 06 134 76 165. Contactgegevens duidelijk achterlaten. De organisatie van de wandelingen houdt zich aan de op dat moment geldende corona richtlijnen. Men] wordt verzocht zich bij gezondheidsklachten af te melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.