Diverse kinderen zijn met de Koningsdagactie ‘Amstelveen kleurt Oranje’ van Stichting Amstelveen Oranje in de prijzen gevallen. Zij wonnen met een oranje-video €150, €250 en €500 voor hun club of een goed doel. De eerste prijs (€ 500) kwam ten goede aan turnvereniging United Amstelveen.


De oranje-actie van Amstelveen Oranje had ten doel kinderen, ondanks corona, tóch een Koningsdaggevoel te geven. Zij konden een video opnemen die op hun talent was gericht, zoals zij dat anders op de vrijmarkt kunnen laten zien. Deze video konden ze uploaden op de digitale talentenmarkt. Door mee te doen aan deze actie maakten de kinderen kans op geld voor hun club of een lokaal goed doel.

De winnaars
Amstelveen Oranje koos dus drie prijswinnaars uit. Op plaats drie is Santiago geëindigd. Hij won €150 met zijn dwarsfluit voor de Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus (wederopbouw kerk). Op nummer twee eindigde Anay met €250 die hij beschikbaar stelde voor de Muziek- en Dansschool Amstelveen.

En de grote winnaar van de actie was een groep 8- tot 11-jarige turnsters van de turnvereniging United Amstelveen. Zij wonnen samen €500 voor hun vereniging. De kinderen beslissen samen met de club wat er met dit geld gaat gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.