Tezamen met een gelegenheidskoor, waarvoor men zich hier op kan geven, wil het Harmonie Orkest Amstelveen zondag 30 januari een jubileumconcert geven. Het orkest bestaat dan honderd jaar. Wie zin heeft kan meezingen.

Er gaan wel vijf repetities aan vooraf en het repertoire varieert van licht klassiek tot pop.

Koninklijk

Het Harmonie Orkest Amstelveen, overigens samengesteld uit enkele lokale gefuseerde orkesten, speelde we voor de Koning en de Koningin, het Amstelveense publiek, veteranen en vaste vrienden en familie.

Tijdens de eerste coronalockdown maakte het onder meer muziekfilmpjes voor het publiek en voor elkaar. Die zijn op een youtubekanaal samengevat.’En hier vind je ons jaaroverzicht in een prachtig filmpje samengevat”, zegt het orkest.

Wegens de lockdown, die sinds 14 oktober van kracht is, kan men nu niet repeteren en stelt het orkest concerten dit jaar noodgedwongen uit. Het is wel te voorlopig te volgen via een Facebook-pagina. 

Repetities zijn normaal gesproken elke donderdagavond vanaf 20.00. Via een berichtje naar de secretaris kan men op de hoogte blijven van de activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.