Het collecteteam van KWF Kankerbestrijding uit Amstelveen is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de nationale collecteweek van 5 t/m 11 september. Daarvoor worden collectanten gezocht.

Door de Covid-19 pandemie is het momenteel nog onzeker hoe en in welke vorm(en) er precies gecollecteerd kan gaan worden. “Het zou geweldig zijn als we dit jaar weer een normale collecteweek hebben waarin een groot aantal enthousiaste collectanten langs de deuren kan gaan”, zegt secretaris Bas Gijsbers van het collecteteam uit Amstelveen.

 Thuis-collectant

Het KWF collecteteam zoekt nieuwe wijkhoofden, huis-aan-huis collectanten en “thuis-collectanten” (collecteren zonder de deur uit te komen). Een thuis-collectant krijgt een persoonlijke QR-code die hij of zij via Whatsapp, Facebook en/of e-mail kan delen met familie, vrienden, kennissen, buren etc. zodat die een gift aan KWF Kankerbestrijding kunnen geven.

Wijkhoofd

“De digitale collecte neemt momenteel een enorme vlucht en we hopen deze manier van collecteren in Amstelveen ook naar een hoger niveau te tillen”, zegt Gijsbers.
Een wijkhoofd is verantwoordelijk voor een bepaalde wijk in Amstelveen en stuurt gemiddeld tien collectanten aan die met de collectebus langs de deuren gaan. Hij deelt de collectematerialen uit aan die collectanten en beheert de looproutes. Aan het einde van de collecteweek zorgt het wijkhoofd ervoor dat alle collectematerialen weer ingeleverd worden.

Meer info en / of aanmelden kan via info@kwf-amstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.