Op donderdag 8 april organiseert AmstelveenSport in samenwerking met het NOC*NSF van 19.15 uur tot 21.00 uur het eerste Amstelveense digitale sportcafé. Thema: “Hoe blijven we verenigen tijdens en na de coronacrisis?” Aanmelden via www.amstelveensport.nl/events/digitaal-sportcafe.


Sportbestuurders, trainers / coaches, sportvrijwilligers, sportorganisaties, buurtsportcoaches en lokale politiek worden met elkaar in contact gebracht om ideeën uit te wisselen.

Coronacrisis
Iedereen in de sport merkt dat door de coronamaatregelen, plannen en activiteiten worden uitgesteld. Voor sommige activiteiten dreigt er zelfs afstel. Het lijk er op dat iedereen er begrip voor heeft, maar het zorgt keer op keer wel voor teleurstellingen. Hoe zorgen verenigingsbesturen ervoor dat iedereen in vereniging actief, enthousiast en gemotiveerd blijft? Tijdens de eerste helft van deze avond worden over die vraag ideeën uitgewisseld.

Lokaal sportakkoord
In de tweede helft komen het lokaal sportakkoord en de ondersteunende services aan bod. Verenigingen krijgen onder andere informatie over hoe de sport toekomstbestendig kan blijven, het stimuleren van bewegen op alle leeftijden en de ontwikkeling van een positieve sportcultuur. In break-out sessies wordt verder ingegaan op deze onderwerpen.

Wie meer info wil, kan contact opnemen met Joris van Soerland, j.vansoerland@amstelveensport.nl, 088-8585104

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.