Van het noodfonds van de gemeente in verband met de coronacrisis wordt door ondernemers maar mondjesmaat gebruik gemaakt, zegt Ondernemersvereniging Amstelveen (OA).  Die vraagt ondernemers een enquête in te vullen, waarop zij kunnen zeggen waarmee zij geholpen zouden zijn, nu en na corona.

Er is door een Denktank Lokale Steun Bedrijfsleven een gezamenlijke lobby gestart om, in samenwerking met de Gemeente Amstelveen, initiatieven te ontwikkelen waarmee de Amstelveense ondernemers deze crisis kunnen doorkomen. Er wordt een herstelplan ontwikkeld, bovenop de steunmaatregelen.

Herstelplan

OA, Vereniging Amstelveense Detailhandelsorganisaties (VAD) en Horeca Nederland werken met wethouder Floor Gordon en haar team van Economische Zaken aan het economisch herstelplan.

Voor dat plan zijn suggesties van ondernemers nodig. Dat van het noodfonds weinig gebruik wordt gemaakt door het bedrijfsleven, komt door onder meer trots, denkt de OA. “Maar ook schaamte kan de oorzaak zijn dat heel weinig ondernemers een beroep doen op gemeentelijke steun”, zegt directeur Darshan Sloot van de OA, die een enquête voor ondernemers heeft opgesteld om er achter te komen waar zij mee geholpen zouden zijn.

Link: https://nl.surveymonkey.com/r/TJXFNPC.

Met vragen en opmerkingen of persoonlijk contact naar:
darshan@oa-amstelveen.nl of 06-52306143.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.