Van vrijdag 5 maart af kan men ook van de weekmarkt verse producten thuis laten bezorgen. Overigens wel tegen een vergoeding van € 5,95. Inwoners kunnen al hun boodschappen doen bij verschillende kramen in één bestelling en die door de service BezorgBakkie.nl thuis laten brengen.

Bijkomend voordeel is dat inwoners hun bezorgmoment kunnen uitkiezen. Afrekenen kan via de beveiligde betaalmethode en vervolgens worden de producten op het aangegeven moment bij het adres afgeleverd.

Oplossing

Wethouder Gordon (Economische Zaken) zegt de constructie goed te vinden. “Vooral voor inwoners die niet naar de markt durven in verband met corona of voor wie de boodschappen te zwaar zijn is dit een goede oplossing.”

Inwoners kunnen hun bestellingen de hele week opgeven en laten bezorgen op de marktdag. Bestellingen kunnen digitaal 24/7 geplaatst worden. En er is  een keuze voor twee bezorgmomenten op de marktdag zelf. Het gaat uitsluitend om versproducten. De bezorging kan plaatsvinden in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Buitenveldert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.