Keizer Karel College (KKC) hield donderdag een zogenoemde drive-thru, waarbij leerlingen uit groep 8 op de basisschool kennis konden maken met de school voor voortgezet onderwijs.

Alle leerlingen die zich hadden aangemeld voor de digitale Open Avond van 25 januari ontvingen een uitnodiging om op donderdag tussen 14.00 en 17.30 uur langs de school te rijden. Buiten stonden ‘peermentoren’ (bovenbouwleerlingen die brugklasleerlingen begeleiden) klaar om goedgevulde goodiebags uit te delen. Ook was er een partytent met een DJ die de middag van een swingende soundtrack voorzag.

Auto, fiets of lopend

Het werd een erg geslaagde middag, zegt het KKC. De school verwelkomde ongeveer 300 leerlingen uit groep 8, van wie in de auto zaten net hun ouders zaten en sommigen op de fiets of lopend kwamen. Iedereen die vragen had over de school kon die stellen aan peermentoren of afdelingsleiders van de onderbouw Inge Takens, Willemijn Stolk en Suzanne van Schaik.

Start aanmeldperiode

De drive-thru was het laatste onderdeel van de oriëntatieperiode op de school, die eerder een digitale open avond, online vragen-sessies met docenten en zelfs digitale lesjesmiddagen organiseerde. Aanmelden voor het Keizer Karel College kan vanaf vandaag via de website: Aanmelden | Keizer Karel College.

1 REACTIE

  1. Toch zo wel orgineel opgelost. Grappig! En ook die digitale lessen , hoewel iedereen hoopt daar in de toekomst verschoond van te blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.