AmstelveenSport haakt op toepasselijke wijze in op Valentijsdag (zondag 14 februari), de dag van de liefde. Men kan die dag een parcours van ongeveer vijf kilometer in de vorm van een hart wandelen of hardlopen. Er is een gratis app voor te downloaden.

Valentijnsdag is dit jaar wat AmstelveenSport betreft niet alleen voor een (geheime) liefde, maar voor een ouder, een kind, een beste vriendin of een sportclub. Om die liefde zichtbaar te maken, regelt de organisatie dus een hartenloop voor alle inwoners van Amstelveen.

RunGo

Via de gratis RunGo app wordt het hart zichtbaar op de telefoon. Daarna kan het als blijk van liefde op social media gezet worden of is het met een geliefde te delen. Of die geliefde nu een partner, familielid is of uit clubliefde voortkomt, iedereen kan op zijn eigen moment een hart lopen.

Als het hart op social media gedeeld wordt met #hartenloop dan deelt AmstelveenSport het hart met de persoonlijke boodschap op haar eigen tijdlijn. “Zo ziet heel Amstelveen dit mooie gebaar”, zegt de organisatie.

Voor meer informatie over deze actie of over bewegen in het algemeen: Sebastiaan Huijsmans, via beweegcoach@amstelveensport.nl of 088-8585104.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.