Audiciensketen Beter Horen, met een vestiging aan de Lindenlaan, helpt klanten in coronatijd verlies van hoortoestellen tegen te gaan. Vooral door afdoen van het mondkapje. Met een Vast & Beter-bandje, een soort verlengstuk ervan, waardoor het in de nek wordt gedragen in plaats van achter de oren, is dat probleem verleden tijd, claimt het bedrijf. Elke bezoeker van een winkel krijgt een exemplaar mee naar huis.

Sinds mondkapjes meer gangbaar worden in het dagelijks leven, zag Beter Horen het aantal klanten met kwijtgeraakte hoortoestellen toenemen, vertelt algemeen directeur Bianca Verburg. “Het gebruik van mondkapjes zorgt er al voor dat liplezen lastig is, maar daarnaast zagen we dat mensen hun hoortoestellen verliezen doordat het bandje ervan achter het hoortoestel kan blijven hangen. Daardoor valt het toestel soms als het mondkapje af gaat.”

Verlengstuk 

Het Vast & Beter-bandje biedt volgens Verburg direct uitkomst. “Een soort verlengstuk van het mondkapje, dat je  in de nek kunt dragen. Je maakt de bandjes van het mondkapje vast aan het Vast & Beter-bandje, waardoor je het mondkapje dus niet meer achter de oren draagt maar in de nek.  Zo komt het hoortoestel niet meer direct in aanraking met het mondkapje.”

De audicien van de Beter Horen winkel aan de Lindenlaan biedt iedere klant na de afspraak een bandje aan. Ook klanten die online een bestelling doen, kunnen een gratis bandje verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.