De jaarlijkse kerstborrel van de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) vindt deze keer plaats op dinsdag 15 december (17.00 tot 18.30 uur) in samenwerking met Treasure Dim Sum Products. Wegens corona online via zoom.

Men kan kennis maken met de nieuwe OA-voorzitter Rob van den Helder, die per 1 december is aangesteld als opvolger van Alphons Böggemann. Ook het familiebedrijf Treasure Dim Sum Products presenteert zich. Eigenaresse Jennifer Ho (op de foto naast haar broer en mede-eigenaar Koon Ho) vertelt over de onderneming van haar familie, die al meer dan 30 jaar bestaat.

Smaaksensatie
Vervolgens gaan ondernemers met elkaar in gesprek om persoonlijk kennis te maken. Alle deelnemers aan deze de ‘online’ Kerstborrel ontvangen een rijk gevulde Dim Sum Box vol met mini kunstwerkjes voor twee personen.

Deze gestoomde of gebakken eenhapsgerechtjes worden ook wel de tapas van China genoemd. Het eten van Dim Sum is niet aan bepaalde tijdstippen gebonden en kan als borrelhapje of als avondmaaltijd gegeten worden. Je hebt de keuze uit regular of vegan. De box wordt bij de ondernemers thuis of op kantoor bezorgd en kosteloos aangeboden door de OA in samenwerking met Treasure Dim Sum Products.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.