Het door stichting Tpodium georganiseerde optreden van The Laundry Big Band in cultureel centrum AnnA, de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg, dat eerst 7 oktober zou plaatsvinden, is voorlopig uitgesteld tot woensdag 21 oktober. Dat houdt verband met de aangescherpte corona-maatregelen.

“Deze stringente nieuwe bepalingen nopen ons om het bij ANNA geplande repertoire te moeten aanpassen”, meldt de stichting. “Ondanks de aldaar beschikbare capaciteit en ruimte die een veilige indeling mogelijk maakt, kunnen wij onder de nieuwe richtlijnen niet op adequate manier ons publiek accommoderen.” https://www.tpodium.net

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.