Kunst- en kadowinkel KYLDO heeft een winkel geopend in het Stadshart. Het adres is Binnenhof 59. Het bedrijf heeft die ook al in Naaldwijk, Spijkenisse, Rotterdam, Veenendaal en Pijnacker en is gespecialiseerd in ‘kunstige’ cadeaus, moderne woondecoraties en beeldjes uit het binnen- en buitenland. De vestiging in Amstelveen heeft daarnaast een eigen collectie handgeslepen aluminium wandkunst. 

Door het borstelen en slijpen van aluminium creëren  kunstenaars diepte en door het toevoegen van airbrush en schildertechnieken ontstaat er een schouwspel aan kleuren, diepte en beweging, zegt Kyldo.  Voor meer informatie: stadshartamstelveen.nl

‘Een snoepwinkel’  

Eigenaar Michaël Spek van de keten zegt vier jaar geleden al een etage van het voormalige congresgebouw te hebben gevuld met wandkunst. “Door de vele positieve reacties daarop stond een winkel in deze omgeving hoog op ons wensenlijstje. En nu is het eindelijk zo ver. Eigenlijk is onze vestiging een snoepwinkel van kleur en vrolijkheid.”

Aluminium  

Volgens Spek onderscheidt de winkel zich door de eigen collectie handgeslepen aluminium wandkunst. Die bestaat uit met de hand geslepen en / of geborstelde  platen, waaraan kleur wordt toegevoegd met lak, door middel van airbrush technieken of ouderwets schilderen met acrylverf.

De zaak biedt ook een vrijblijvende thuis-testservice. Men kan thuis kijken of het gekozen stuk daar in interieur tot zijn recht komt en hanteert naar zijn zeggen een 100% tevredenheidsgarantie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.